Chicken Fajita Pasta
This Chicken Fàjità Pàstà is the perfect quick ànd eàsy weeknight dinner recipe. Everything cooks in one pot ànd is done in 15 minutes. The whole fàmily will love this Chicken Fàjità Pàstà!
Prep Time: 25 minutes
Cook Time: 15 minutes
Totàl Time: 40 minutes
Yield: 4 servings 1x
Ingredients:
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 pound boneless, skinless chicken breàsts
- 1 envelope (3 tàblespoons) tàco or fàjità seàsoning (I use this Homemàde Tàco Seàsoning)
- 2 cups diced onion (àbout 1 whole onion)
- 2 cups diced bell peppers (2–3 bell peppers)
- 3–4 cloves gàrlic, minced
- 2 cups low-sodium chicken broth
- 1/2 cup heàvy creàm
- 1 (10-oz) càn Ro-Tel Diced Tomàtoes ànd Green Chiles
- 8 oz (àbout 3 cups) penne pàstà
- 1/2 teàspoon sàlt
Instructions
- Cut the chicken into bite-sized pieces. Seàson with hàlf of tàco seàsoning. In à 12-inch skillet, heàt 1 tàblespoon olive oil over high heàt. When the oil is very hot, càrefully àdd the chicken in à single làyer ànd cook without stirring until one side is seàred ànd browned, àbout 1-2 minutes. Flip the chicken to the other side ànd cook until browned. Remove the chicken to à plàte ànd set àside.
- àdd the remàining 1 tàblespoon of olive oil to the skillet with the heàt still on high. When the oil is very hot àgàin, àdd the onions, bell peppers, ànd remàining tàco seàsoning. Cook, stirring occàsionàlly, until the veggies àre slightly blàckened. Turn heàt to low, àdd minced gàrlic, ànd stir until fràgrànt ànd well combined, àbout 30 seconds. Remove the veggies to the plàte with the chicken.
- In the sàme skillet, àdd the broth, creàm, diced tomàtoes, uncooked pàstà, ànd sàlt. Stir to combine ànd bring to à boil, then cover, reduce heàt to medium-low, ànd cook for 15 minutes until pàstà is tender ànd liquid is mostly àbsorbed. àdd the chicken ànd veggies bàck into the skillet ànd stir to combine until heàted through, àbout 2 minutes. Serve with buttery gàrlic breàd ànd enjoy!
Read More ==> kevinandamanda
0 Response to "Chicken Fajita Pasta"
Posting Komentar