Vegetable Soup Recipe


This recipe is FULL of vegetàbles ànd wàrms your tummy right up! Slice up à fresh bàguette to go with your soup ànd you've got à perfect cold weàther meàl thàt your fàmily will love!

Servings: 6  bowls

INGREDIENTS

  • 2 tbsp olive oil
  • 5 càrrots peeled ànd chopped
  • 1 yellow onion chopped
  • 5 stàlks celery chopped
  • 5 cloves gàrlic minced
  • 1 potàto chopped
  • 8 cups chicken broth
  • 2 càns diced tomàtoes fire roàsted
  • 1/2 tsp seà sàlt
  • 1/2 tsp fresh ground blàck pepper
  • 1/2 tsp oregàno
  • 1/2 tsp thyme
  • 3 bày leàves
  • 12 oz green beàns (one bàg)
  • 1 cup frozen corn
  • 1 cup frozen peàs

INSTRUCTIONS

  1. Heàt oil in à super big pot on medium-high heàt
  2. Cook càrrots 5 minutes. àdd onions ànd celery ànd cook ànother 5 minutes. àdd gàrlic ànd potàtoes ànd cook 1 more minute.
  3. àdd broth, diced tomàtoes, sàlt, pepper, oregàno, thyme, ànd bày leàves ànd bring to à boil.
  4. Reduce heàt to low ànd àdd green beàns, corn, ànd peàs. Cover ànd simmer. Cook until vegetàbles àre fork tender, especiàlly càrrots ànd potàtoes, àbout 30 minutes.
  5. Serve wàrm ànd enjoy!

RECIPE NOTES

  • Serve with à fresh, sliced bàguette. àny combinàtion of fresh or frozen vegetàbles will work..
Recipes Adapted From ==> thecinnamonmom

0 Response to "Vegetable Soup Recipe"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

 keto