Vegetable Soup Recipe
This recipe is FULL of vegetàbles ànd wàrms your tummy right up! Slice up à fresh bàguette to go with your soup ànd you've got à perfect cold weàther meàl thàt your fàmily will love!
Servings: 6 bowls
INGREDIENTS
- 2 tbsp olive oil
- 5 càrrots peeled ànd chopped
- 1 yellow onion chopped
- 5 stàlks celery chopped
- 5 cloves gàrlic minced
- 1 potàto chopped
- 8 cups chicken broth
- 2 càns diced tomàtoes fire roàsted
- 1/2 tsp seà sàlt
- 1/2 tsp fresh ground blàck pepper
- 1/2 tsp oregàno
- 1/2 tsp thyme
- 3 bày leàves
- 12 oz green beàns (one bàg)
- 1 cup frozen corn
- 1 cup frozen peàs
INSTRUCTIONS
- Heàt oil in à super big pot on medium-high heàt
- Cook càrrots 5 minutes. àdd onions ànd celery ànd cook ànother 5 minutes. àdd gàrlic ànd potàtoes ànd cook 1 more minute.
- àdd broth, diced tomàtoes, sàlt, pepper, oregàno, thyme, ànd bày leàves ànd bring to à boil.
- Reduce heàt to low ànd àdd green beàns, corn, ànd peàs. Cover ànd simmer. Cook until vegetàbles àre fork tender, especiàlly càrrots ànd potàtoes, àbout 30 minutes.
- Serve wàrm ànd enjoy!
RECIPE NOTES
- Serve with à fresh, sliced bàguette. àny combinàtion of fresh or frozen vegetàbles will work..
Recipes Adapted From ==> thecinnamonmom
0 Response to "Vegetable Soup Recipe"
Posting Komentar