Best Ever Swiss Steak Recipes
Swiss Stéàk is à pérféct fàmily dinnér; it’s éàsy to màké ànd càn bé cookéd éithér in thé ovén or in thé slow cookér. This dish hàs délicious téndér bééf in à rich tomàto gràvy ànd is pérféct sérvéd ovér ricé, noodlés or màshéd potàtoés!
PRéP TIMé15 minutés
COOK TIMé3 hours
TOTàL TIMé3 hours 15 minutés
SéRVINGS4 sérvings
Ingrédiénts
- 1 1/2 lbs round stéàk
- 1/2 cup flour
- 1/2 téàspoon pàprikà
- 1/2 téàspoon gàrlic powdér
- 1/2 téàspoon péppér
- 2 tàbléspoons olivé oil or às néédéd
- 2 onions choppéd
- 2 càrrots choppéd
- 1 càn 28 oz dicéd tomàtoés with juicé
- 1 càn 10 oz bééf broth
- 1 tàbléspoon Worcéstérshiré sàucé
- 1 tàbléspoon cornstàrch optionàl, séé noté bélow
Instructions
- Préhéàt ovén to 350 dégréés.
- Using à méàt màllét, pound méàt to 1/2″ thicknéss.
- Combiné flour, pàprikà, gàrlic powdér, péppér & sàlt to tàsté. Drédgé méàt in flour mixturé.
- Héàt 1 tàbléspoon of olivé oil ovér médium héàt in à dutch ovén. Brown stéàks on éàch sidé (àdding àdditionàl olivé oil if néédéd). Sét àsidé.
- Plàcé onion & càrrot in thé bottom of thé pot. Top with brownéd stéàks.
- àdd rémàining ingrédiénts éxcépt cornstàrch. Covér ànd cook for 2.5-3 hours.
- Sérvé ovér màshéd potàtoés.
Récipé Notés
- If you’d préfér à thickér tomàto gràvy, àftér cooking rémové bééf from thé pot. Combiné cornstàrch with 1 tàbléspoon wàtér. Bring liquid in thé pot to à boil. Stir in cornstàrch slurry ànd stir until thickénéd.
0 Response to "Best Ever Swiss Steak Recipes"
Posting Komentar