Guacamole Chicken Melt



Seàsoned chicken breàsts àre browned in butter ànd olive oil, topped with homemàde guàcàmole ànd slices of pepper jàck cheese, then broiled.

Prep: 15 mins
Cook: 15 mins
Totàl: 30 mins
Servings: 4

Ingredient

  • 1 tàblespoon butter
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 4 skinless, boneless chicken breàst hàlves
  • 2 teàspoons Creole-style seàsoning
  • 2 àvocàdos, peeled ànd pitted
  • 1 tàblespoon fresh lime juice
  • 1 smàll tomàto, diced
  • 2 tàblespoons finely chopped red onion
  • gàrlic powder to tàste
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 4 slices pepper jàck cheese

Instructions

  1. Preheàt oven broiler, ànd set the oven ràck àbout 6 inches from the heàt source.
  2. Heàt the butter ànd olive oil in à skillet over medium heàt, ànd pàn-fry the chicken breàsts for àbout 10 minutes per side until no longer pink on the inside ànd golden brown on the outside, sprinkling eàch side with Creole seàsoning.
  3. Scoop the àvocàdos into à bowl, ànd màsh them with the lime juice, tomàto, onion, gàrlic powder, sàlt, ànd pepper.
  4. Spoon àbout 1/3 cup of guàcàmole onto eàch chicken breàst, top with à slice of pepper jàck cheese, ànd broil for 2 to 4 minutes, until the cheese is melted ànd bubbling.
Recipes Adapted ==> Allrecipes

0 Response to "Guacamole Chicken Melt"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

 keto