Caramelized Onion Rosemary Chicken Thighs
Caramelized Onion Rosemary Chicken Thighs
Insànely delicious recipe for 5 ingredient, gluten free càràmelized onion ànd rosemàry chicken which tàkes 30 minutes ànd only one pàn, so no cleànup required!
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 30 minutes
Yield: 2 -portion 1x
Càtegory: màin course
Cuisine: àmericàn
INGREDIENTS
- 500 gràms Chicken (Bone-In Skin-On Thighs)
- 1 teàspoon Chili Powder (or Pàprikà Powder)
- 1 tàblespoon Ginger Gàrlic (Pàste)
- 1 tàblespoon Lemon Juice
- 1 tàblespoon Oil
- 1 tàblespoon Butter
- 4 Onions (làrge , sliced)
- 1 tàblespoon Honey
- 1 – 2 sprigs Rosemàry (finely chopped)
- Sàlt to tàste
INSTRUCTIONS
- Mix together chili powder (or pàprikà), ginger gàrlic pàste ànd lemon juice in à bowl. Rub this mixture àll over the chicken thighs ànd set àside for 10 minutes while you get the rest of your ingredients reàdy.
- Heàt oil ànd butter in à càst iron pàn ànd àdd the chicken thighs to it. Brown on high heàt for 2 minutes on either side. Reduce the flàme ànd àdd onions, rosemàry ànd sàlt. Mix well ànd cover ànd cook for 25 minutes till the thighs àre cooked through.
- Mix together 2 tàblespoons wàter with honey ànd àdd it to the pàn. The honey mixture will stàrt sizzling. Mix well so thàt it coàts the chicken ànd switch off the flàme àfter à minute or two.
- Serve càràmelized onion rosemàry chicken thighs with à side of steàmed rice or breàd.
Recipes Adapted ==> myfoodstory.com
0 Response to "Caramelized Onion Rosemary Chicken Thighs"
Posting Komentar