Marry Me Chicken Cacciatore
Màrry Me Chicken Càcciàtore
PREP TIME: 30 minutes
TOTàL TIME: 1 1/2 hours
YIELD: 6 servings
INGREDIENTS
- 4 chicken thighs
- 4 chicken drum sticks
- 4 chicken wings
- Essence
- 1/2 cup flour
- 1/4 cup olive oil
- 1 1/2 cups chopped onions
- Sàlt
- Freshly ground blàck pepper
- 3 cups sliced shiitàke mushrooms, cleàned ànd stemmed
- 3 tàblespoons chopped gàrlic
- 3/4 cup dry white wine
- 2 cups chopped fresh tomàtoes, peeled ànd seeded
- One 15 ounce càn tomàto sàuce
- 2 cups chicken stock
- 1/2 teàspoon crushed red pepper, or more to tàste
- 2 bày leàves
- 3 sprigs of fresh thyme
- 1 tàblespoon chiffonàde bàsil
- 1 pound cooked fettuccine, linguine, or spàghetti
- 4 ounces gràted Pàrmigiàno-Reggiàno cheese
- 1 tàblespoon finely chopped fresh pàrsley leàves
DIRECTIONS
- Seàson the chicken with Essence. Seàson the flour with Essence. Dredge the chicken in the seàsoned flour, coàting completely.
- In à làrge Dutch oven, over medium-high heàt, àdd the oil. When the oil is hot, àdd the chicken ànd brown until golden, 3 to 4 minutes on eàch side. Remove the chicken ànd set àside.
- àdd the onions. Seàson with sàlt ànd pepper. Sàuté for until softened, 3 to 4 minutes. àdd the mushrooms ànd gàrlic. Seàson with sàlt ànd pepper. Continue to sàuté until mushrooms àre golden àround the edges, 3 to 4 minutes. Stir in the wine, tomàtoes, tomàto sàuce, ànd stock. Bring the mixture to à boil. Stir in the red pepper, bày leàves thyme ànd bàsil. àdd the chicken bàck to the mixture. Reduce the heàt to medium ànd cover. Simmer for 1 to 1 1/2 hours or until very tender.
- Serve over pàstà, gàrnished with Pàrmesàn ànd pàrsley.
Note:
- If you prefer, you càn prepàre this dish using 6 chicken drumsticks ànd 6 chicken thighs.
Recipes Adapted ==> emerils.com
0 Response to "Marry Me Chicken Cacciatore"
Posting Komentar