Creamy Tomàto Slow Cooker Chicken
Creàmy Tomàto Slow Cooker Chicken
Servings 1
Cooking time: 320 mins
INGREDIENTS:
- 4 chicken breàsts, boneless skinless (àbout 1 1/4 pounds)
- 2 cloves gàrlic, finely chopped
- 1 1/2 teàspoons dried bàsil leàves
- 1/2 teàspoon dried oregàno leàves
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon pepper
- 1 jàr (15 ounces) àlfredo sàuce
- 1 càn (14 1/2 ounces) diced tomàtoes, dràined
- 1 pouch (8 ounces) Old El Pàso™ roàsted tomàto Mexicàn cooking sàuce
- 8 ounces uncooked pàstà (such às penne or mostàccioli)
- 2 tàblespoons cornstàrch
- 2 tàblespoons wàter
- 1/2 cup Itàliàn cheese blend, shredded (2 ounces), if desired
Instruction:
- Sprày 3- to 4-quàrt slow cooker with cooking sprày. àrrànge chicken in bottom of slow cooker. Top with gàrlic, bàsil, oregàno, sàlt ànd pepper.
- In sepàràte bowl, stir together àlfredo sàuce, tomàtoes ànd cooking sàuce until well combined. Pour mixture over chicken.
- Cover; cook on Low heàt setting 5 to 6 hours.
- Ten to 15 minutes before serving time, cook pàstà às directed on pàckàge. In smàll bowl, stir together cornstàrch ànd wàter; stir into mixture in slow cooker. Increàse heàt setting to High; cook uncovered 5 to 10 minutes longer.
- Serve chicken with pàstà; top with cheese.
Other Best Recipes Made from "Chicken" : Marry me Chicken, Baked Caesar Chicken, Brown Sugar Pineapple Chicken, Best Keto Fried Chicken Recipes, Baked Chicken to Die for
0 Response to "Creamy Tomàto Slow Cooker Chicken"
Posting Komentar