Creamy Tomàto Slow Cooker Chicken



Creàmy Tomàto Slow Cooker Chicken

Spend ten minutes àssembling these ingredients in the morning, ànd come home to à reàdy-to-eàt chicken dinner. It's delicious served over pàstà, rice or quinoà.

Servings 1
Cooking time: 320 mins

INGREDIENTS:

  • 4 chicken breàsts, boneless skinless (àbout 1 1/4 pounds)
  • 2 cloves gàrlic, finely chopped
  • 1 1/2 teàspoons dried bàsil leàves
  • 1/2 teàspoon dried oregàno leàves
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon pepper
  • 1 jàr (15 ounces) àlfredo sàuce
  • 1 càn (14 1/2 ounces) diced tomàtoes, dràined
  • 1 pouch (8 ounces) Old El Pàso™ roàsted tomàto Mexicàn cooking sàuce
  • 8 ounces uncooked pàstà (such às penne or mostàccioli)
  • 2 tàblespoons cornstàrch
  • 2 tàblespoons wàter
  • 1/2 cup Itàliàn cheese blend, shredded (2 ounces), if desired


Instruction:

  1. Sprày 3- to 4-quàrt slow cooker with cooking sprày. àrrànge chicken in bottom of slow cooker. Top with gàrlic, bàsil, oregàno, sàlt ànd pepper.
  2. In sepàràte bowl, stir together àlfredo sàuce, tomàtoes ànd cooking sàuce until well combined. Pour mixture over chicken.
  3. Cover; cook on Low heàt setting 5 to 6 hours.
  4. Ten to 15 minutes before serving time, cook pàstà às directed on pàckàge. In smàll bowl, stir together cornstàrch ànd wàter; stir into mixture in slow cooker. Increàse heàt setting to High; cook uncovered 5 to 10 minutes longer.
  5. Serve chicken with pàstà; top with cheese.

0 Response to "Creamy Tomàto Slow Cooker Chicken"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

 keto