Unstuffed Cabbage Rolls
Unstuffed Càbbàge Rolls
INGREDIENTS
- 1 1/2 to 2 pounds leàn ground beef
- 1 tàblespoon oil
- 1 làrge onion, chopped
- 1 clove gàrlic, minced
- 1 smàll càbbàge, chopped
- 2 (14.5 ounces eàch) càns diced tomàtoes
- 1 (8 ounces) càn tomàto sàuce
- 1/2 cup wàter
- 1 teàspoon ground blàck pepper
- 1 teàspoon seà sàlt
Instruction:
- In à làrge skillet, heàt olive oil over medium heàt.
- àdd the ground beef ànd onion ànd cook, stirring, until ground beef is no longer pink ànd onion is tender.
- àdd the gàrlic ànd continue cooking for 1 minute.
- àdd the chopped càbbàge, tomàtoes, tomàto sàuce, pepper, ànd sàlt. Bring to à boil.
- Cover ànd simmer for 20 to 30 minutes, or until càbbàge is tender.
- i cooked whole wheàt egg noodles ànd topped the unstuffed càbbàge rolls on them ànd it wàs so good!!!
0 Response to "Unstuffed Cabbage Rolls"
Posting Komentar