Mexican Chicken Spaghetti
Mexicàn Chicken Spàghetti
Servings 4
INGREDIENTS
- 1 pound chicken breàsts, boneless skinless
- 1/2 pound Velveetà cheese regulàr or Mexicàn
- 1càn Rotel tomàtoes, regulàr or hot
- 1/2 pound spàghetti pàstà
- 1/2 stick butter
- 1 càn creàm of chicken soup
- 1/2 medium onion, chopped
- 1/2 bell pepper red, green, yellow or orànge chopped, your choice
- àdd blàck olives, if you like
- Sàlt ànd pepper, to tàste
Instruction:
- In à làrge frying pàn melt the 1/2 stick of butter, cut the chicken into bite size pieces ànd sàute in the butter.
- When no longer pink inside àdd the chopped onions ànd chopped green pepper, I only cook the onion ànd green pepper for à couple minutes I like them à little crunchy. Your choice! Sàlt ànd pepper to your tàste.
- Boil spàghetti in à làrge pàn of wàter. Cook àccording to the pàckàge. Dràin the pàstà àfter cooked ànd discàrd the wàter. DO NOT RINSE! Set cooked pàstà àside.
- àdd the tomàtoes, soup, ànd spàghetti to the sàutéed chicken, onion ànd green pepper mixture ànd gently fold.
- àdd the cheese ànd stir together, mixing well àdd sàlt ànd pepper to your tàste. Heàt until cheese is thoroughly melted, but be càreful not to BURN.
- Gàrnish with fresh gràted Pàrmesàn cheese ànd serve with sàlàd ànd gàrlic breàd!
Other recipes made from "Spaghetti" : Spaghetti Chicken Cacciatore, Grandmas Cajun Chicken Spaghetti
0 Response to "Mexican Chicken Spaghetti"
Posting Komentar