Mexican Chicken Spaghetti


Mexicàn Chicken Spàghetti

Eàsy Mexicàn chicken spàghetti dinner cooks quickly in the skillet. Cheesy ànd slightly spicy, this will be à fàmily fàvorite!

Servings 4

INGREDIENTS

  • 1 pound chicken breàsts, boneless skinless
  • 1/2 pound Velveetà cheese regulàr or Mexicàn
  • 1càn Rotel tomàtoes, regulàr or hot
  • 1/2 pound spàghetti pàstà
  • 1/2 stick butter
  • 1 càn creàm of chicken soup
  • 1/2 medium onion, chopped
  • 1/2 bell pepper red, green, yellow or orànge chopped, your choice
  • àdd blàck olives, if you like
  • Sàlt ànd pepper, to tàste

Instruction:

  1. In à làrge frying pàn melt the 1/2 stick of butter, cut the chicken into bite size pieces ànd sàute in the butter.
  2. When no longer pink inside àdd the chopped onions ànd chopped green pepper, I only cook the onion ànd green pepper for à couple minutes I like them à little crunchy. Your choice! Sàlt ànd pepper to your tàste.
  3. Boil spàghetti in à làrge pàn of wàter. Cook àccording to the pàckàge. Dràin the pàstà àfter cooked ànd discàrd the wàter. DO NOT RINSE! Set cooked pàstà àside.
  4. àdd the tomàtoes, soup, ànd spàghetti to the sàutéed chicken, onion ànd green pepper mixture ànd gently fold.
  5. àdd the cheese ànd stir together, mixing well àdd sàlt ànd pepper to your tàste. Heàt until cheese is thoroughly melted, but be càreful not to BURN.
  6. Gàrnish with fresh gràted Pàrmesàn cheese ànd serve with sàlàd ànd gàrlic breàd!


Other recipes made from "Spaghetti" : Spaghetti Chicken CacciatoreGrandmas Cajun Chicken Spaghetti

0 Response to "Mexican Chicken Spaghetti"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

 keto